“Dober sosed je vreden več kot vsa žlahta”

 

Soseka Baronovka lepo dopolnjuje naš prejšnji projekt Vili Baronovki, dva več-stanovanjska objekta, kjer se je razvilo prijetno vzdušje tako za mlade družine kot tudi za tiste v zrelejših letih. Zelo nas veseli, da Vili Baronovki nista le stanovanjski objekt, ampak soseska, kjer stanovalci skupaj praznujejo rojstne dneve, preživljajo sobotne in nedeljske popoldneve in kjer otroškega smeha nikoli ne zmanjka. Ne dvomno se bo tega vzdušja nalezla tudi Soseska Baronovka, ki bo tako skupaj z Vilama predstavljala najbolj pozitiven, živahen in sosedski del Vipave.

 

Mnenja stanovalcev:

 

Jože:

Pred približno šestimi leti smo se iz Švedske napotili na iskanje "bivališča" v Sloveniji.

Internetna pot nas je pripeljala tudi do podjetja Zemono, kjer smo se "zalepili" in nam do danes ni žal. Nadvse prijazni, uslužni in vedno dobro razpoloženi Vipavci, prijazni stanovalci in sosedje so tako tako prisrčni kot je prijetna, lepa in čarobna Vipavska dolina. Osebju družbe Zemono pa pripada 🔅🔅🔅🔅🔅 pravih vipavskih sončkov.

 

Barbara:

Moji odnosi s stanovalci obeh blokov so super, nimam nobenih problemov. Res je, da nekaterih ne poznam, zato bi bilo lepo organizirati kakšen piknik. Ko smo čistili garažo, je bilo druženje res prijetno. Na splošno je vzdušje tu prijetno in mirno.